Kikkertstraat 22-24, 1795 AD, De Cocksdorp Texel
0222-316274 (tot 18:00)
info@hotelhetankervantexel.nl
Boek nu
Visrestaurant “Van Het Wad”
Visrestaurant “Van Het Wad”

Wij zijn geopend op donderdag t/m zondag van 18.30 uur.

  • Heerlijk dineren in gezellige knusse ruimte met prachtig zicht op de Roggesloot.
  • Onze chef kookt met streek- en seizoensgebonden producten.
  • Specialiteiten van vis, vega en vlees van onze texelse jagers en boeren.

 

Menukaart Van Het Wad:

Voorgerechten

Broodplankje  

Kruidenboter, spreads en olie

Huisgemaakte tomatensoep

Basilicum, room, brood, kruiden

Huisgemaakte vissoep

Rouille, mosselen, zeevenkel

Carpaccio van botervis

Komkommer, radijs en citroendressing

Texelse garnalencocktail

Waddengarnalen, cocktailsaus, citroen

Carpaccio van rund

Truffelmayonaise, oude kaas en pijnboompitten

 

Hoofdgerechten

Vis

Fish ’n Chips

Kabeljauwwangen, ovenfrieten, remouladesaus

Visstoof

Diverse vis, kruidensaus. Ook te bestellen met rijst

Gebakken Vis, zoals het hoort

verschillende gebakken “vissies” met huisgemaakte remouladesaus

Heekfilet met kruidenkorst

Heekfilet, groene kruiden, citroenolie, courgette, venkel

Risotto

Zeevruchtenrisotto schelpdieren, verse vis, langoustines, tomaat

Vegetarische variant: champignons, paprika, truffel, kaas

 

Vlees

Met spek omwikkelde varkenshaas

Paddenstoelen, rode wijn jus

Lamsschouder

Portjus, paprika, gepofte knoflook

 

Vega

Pompoenstoof

Diverse kazen, pijnboompitten, paprika

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin, salade en warme groentes

Nagerechten

Kaasplankje

3 verschillende kaasjes met een glaasje Pedro Ximenez

Coupe “Romanoff”

Aardbeienmousse, wodka, munt, kummelkoekje

Koffie tompouce

Koffiemousse, amandelkletskop, boerenjongens

 

We hebben ook een heerlijk koffiekaartje!

Vraag de bediening

 

Reageer